Vi gør os umage

Hos Circle K bruger vi lang tid på at smage, føle og dufte, når vi udvælger varer og udvikler vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører. Ingen råvarer lukkes ind i vores butikker, hvis ikke de er friske og smager godt.

Kvalitet kan smages

Du kan altid vælge frisklavet

Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vores burgere, hotdogs, smoothies og shakes laves, når du bestiller, så du får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang.

Kød fra fritgående kvæg fra Kildegaarden

Bøffen i vores burgere kommer fra Kildegaarden. Deres kvæg græsser udenfor det meste af året, og hele processen fra en kalv bliver født, til den slagtes i en forholdsvis ung alder, handler om at dyret skal have det godt – uden stress og med masser af frisk luft. Det kan smages.

100 % oksekød tilberedt ”ala sous vide”

Det er kød med masser af saft og kraft. Det er 100 % oksekød, som kun tilsættes salt og peber. Bøffen tilberedes efter sous vide-metoden, hvilket sikrer, at den altid er saftig. Sous vide går i al sin enkelthed ud på at bøffen vakuumpakkes, hvorefter det tilberedes i vandbad ved en lav og meget præcis temperatur, hvorefter den først steges færdig, når du bestiller.

Sous vide er gourmet-restauranternes trick til at tilberede kød, som har en ensartet temperatur fra inderst til yderst. De fleste har nok prøvet at stege kød, hvor den yderste stegeskorpe næsten er kul og kernen stadig er rå. Sous vide-metoden sikrer en nænsom tilberedning af vores kvalitetskød.

Er du kaffenørd?

Kaffe er en videnskab i sig selv. Hvordan bønnerne er ristet, er ikke uvæsentligt, vandet skal opvarmes til den helt rigtige temperatur og tilføjer du mælkeskum, skal det have den helt rigtige fedme og konsistens.

Vi anvender udelukkende kaffebønner, som er Fairtraide-mærket. Mærket fortæller, at der, når bønnerne bliver produceret, bliver der taget hensyn til miljø og bæredygtighed. Fairtraide sikrer, at producenterne modtager en fair betaling for deres produkter og har også fokus på at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund.

Salater, der gør dig glad

Til vores salater har vi fået hjælp af Maaltidet, som er Danmarks største leverandør af frokostordninger. Missionen har fra starten været at gøre mennesker glade med et godt måltid mad, der er lavet fra bunden. Du finder derfor ikke noget præproduceret eller kunstigt i vores salater.

Vi lytter til vores kunder

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Vi oplever netop nu, at danskerne bliver vegetarer og holder kødløse dage som aldrig før. Der er en stigende bevidsthed om at spise mindre kød og bevæggrundene kan være mange, f.eks. sundhed, klima og dyreetik. De færreste forventer sikkert at finde en vegetarburger i sortimentet på en tankstation, der ovenikøbet smager så fuglene synger.

Vores frisklavede vegetarburger bliver lavet på mørkt brød og selve bøffen er lavet af sorte bønner, brune ris, rød peber, cous cous, løg og krydderier. Og intet andet. Det meget omdiskuterede sojaproteinpulver indgår ikke i bøffen. De andre ingredienser i burgeren er salat, agurk, løg og mayonnaise – simpelt og lækkert. Burgeren er også velegnet til veganere, hvis mayonnaisen fravælges.